Utroskap test

Se flere resultater..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post

Et forhold mellom to personer er bygget opp av tillit og gjensidig respekt, men når respekten og tilliten brytes, er det ikke mye som kan bli gjort for at den skal kunne gjenopprettes slik den var før. Vår løgndetektor brukes som utroskap test. Utroskap er et brudd på tilliten man har seg imellom. Det kan være veldig vanskelig å tjene tilbake den tilliten man en gang hadde. Er du selv usikker på om kjæresten er utro eller ikke? Da er det mulig å gjøre noen små tester for å finne det ut. Eller bare bli mer klarere rundt sine egne tanker om dette temaet. Det er ikke alltid at partneren er utro selv om magefølelsen skriker det. Det kan være greit med en liten huskeliste for seg selv om hva man burde se etter dersom man er usikker.

Det finnes mange ulike måter en kan trå frem på. Med dagens teknologiske samfunn er det flere ulike fysiske tester en kan utføre. Blant annet løgndetektortester, men det burde være siste instans etter at man har prøvd ut forskjellige andre metoder. I tillegg kan det være greit å lese gjennom sjekklista for hvilke tegn man burde være på utkikk etter. Da finner du ut sannsynlighete for at din partner er utro.

Hva er utroskap?

Det er mange forskjellige definisjoner på hva utroskap er, og hva det innebærer. Derfor er det alltid lurt å ha en åpen dialog med sin partner. Både om begge sine forventinger til hverandre og forholdet. Dermed kan man utelukke forskjellige definisjoner av utroskap. Dette er utrolig viktig slik at dere begge kommer på samme side. Ved en senere anledning har dere mulighet til å ta opp denne tråden igjen dersom en av dere er utro. Utroskap handler i bunn og grunn om brudd på forpliktelser og tillit mellom et par. Dette bruddet blir ofte ansett på som avvik i følelser eller seksualitet mellom et par.

Utroskap kan foregå på flere forskjellige måter, og det er ikke bare sex med andre som betegner utroskap. Et eksempel kan være at man snakker mye med andre av et annet kjønn og bruker tid med dem. Det kan også være at en begynner å gjøre flere hemmelige ting som kjæresten ikke får være med på. Eller at man bare holder en stor del av det daglige livet sitt hemmelig for den andre. Det trenger ikke alltid være et seksuelt brudd mellom to personer, det kan også være et emosjonelt brudd. Det betyr at man da heller velger å gå til en annen person for sine følelser. Dessuten kan det føre til at man får trøst fra personen istedenfor sin egen kjæreste.

Derfor er det viktig å ha en åpen samtale i starten av forholdet for å avdekke hva som er hva. Og ikke minst hvilke forventinger man stiller til hverandre. Det er selvfølgelig ikke noe man trenger å ha skriftlig. Det er uansett alltid greit med en muntlig avtale som man begge er enig på. Dersom denne avtalen blir brutt vil det alltid følge konsekvenser.

Priser og bestillingskjema for utroskaptest

Spørsmål? Kontakt oss

Hvilken aldersgruppe er mest utro?

Det har blitt forsket på og blitt gjort ulike spørreundersøkelser opp gjennom årene. Forskning viser at det er ¼ som opp gjennom livet har vært utro. Det er mange ulike faktorer som spiller inn til hvorfor noen velger å være utro. I en undersøkelse fra 2008 ble det forsket på utroskap i forhold og snittet på utroskap ble veldig bredt. Snittet på utroskap var i alderen 18-49 år fordelt på 26 prosent menn og 13 prosent kvinner.

utroskap test
Utroskap test viser om kandidaten lyver.

I tillegg til at prosentandelen økte i takt med alderen. Det sjokkerende resultatet av hele undersøkelsen ble konkludert til at utroskap i eldre alder er mer utbredt enn vi kanskje tror. Blant 60-67 åringer var det hele 36 prosent av menn som hadde vært utro. På andre siden var det bare 20 prosent av kvinnene som hadde erkjent utroskap. Vi kan dermed si at besteforeldregenerasjonen er mer utro enn andre, men det kan det være utrolig mange grunner til.

Hvordan vet jeg at kjæresten er utro?

Det er kanskje magefølelsen din som skriker ut først når du føler at noe er galt eller ikke riktig. Men det er mange andre fysiske bevis på utroskap enn sin egen magefølelse. Noen ganger kommer magefølelsen av frykt og det kan være veldig lett å blande fryktfølelsen mot utroskapsfølelsen. Kanskje det er en frykt for å bli forlatt som gjør at du prøver å overkompensere med andre ting. Det er derfor utrolig viktig å finne kjernen i problemet. Både hos seg selv først før man går for å anklage sin partner mot noe han/hun kanskje ikke har gjort.

Men man skal ikke tvile så sterkt på sin egen magefølelse, for det er en grunn til at den oppstår. Det kan være små tegn i det dagligdagse partneren din gjør som du føler ikke henger helt på grep. Etter å ha vært sammen lenge kjenner man hverandre godt. Utroskap kan forekomme i ulike faser av et forhold, men det er mest vanlig når det har gått litt tid og man begynner å skape faste rutiner som skjer. Det er da man kan føle at forholdet står litt stille og kanskje begynner å bli litt kjedelig.

Det er vanskelig å vite helt sikkert om kjæresten er utro og derfor er det greit å se etter noen tegn som kan hjelpe med magefølelsen. Og ikke minst sin egen psyke. Det er mange tegn man kan se etter om man er usikker på forholdet sitt. Hva om en av dere har brutt tilliten som en gang hadde vært der?

Utroskap test din partner

Du tester enkelt og greit partneren din med testen vi tilbyr. Denne utføres hos oss eller hjemme hos deg – du velger helt selv!

Tegn på utroskap

Det er mange tegn som kan vise til at en er utro, og her kommer noen av dem:

  • Partneren din har blitt mye mer fjern for tiden, eller ufokusert på det dere to driver på med i hverdagen. Partneren trekker seg unna og har blitt mye mer distré med det de holder på med.
  • Store humørsvingninger. Dette kan være på grunn av at de føler de har noe å skjule til en hver tid, og det tærer på humøret og psyken siden de må opprettholde denne fasaden før de blir tatt i å være utro.
  • De bruker mye mer tid på telefonen eller pc’en, og lar deg ikke se hva de driver på med. Det de gjør det forblir hemmelig, og de er ikke villige til å la deg være med på det de holder på med.
  • Jobben tar plutselig mye mer tid, og du ser dem sjeldent. Det er ofte at de jobber overtid eller drar på sosiale aktiviteter med kollegaer for å bruke tid med andre.
  • En økt interesse for sitt eget utseende. De bruker tydelig mye mer tid på å utseende sitt enn tidligere.
  • Endringer i seksualvanene sine, enten det er mye mer sex eller mye mindre. Begge to kan vise til at partneren din er utro.

Det finnes mange flere tegn til utroskap, men dette er noen gode holdepunkter. Dersom partneren din sjekker av på flere punkter kan det være greit å prøve å ha en dialog mellom dere to. Denne listen er ikke en statisk liste, og kan endre seg på grunn av flere faktorer, som for eksempel tid, personlighet og sosiale miljøer.

utroskap-test-din-partner

Dersom kjæresten din sjekker ut én av disse tingene, kan det hende at de ikke er utro i det hele tatt, men det kan være en liten start på en utvikling til utroskap. Derfor er det viktig å ta tak i det så tidlig som mulig, og holde en dialog mellom dere to.

Hvordan går du frem i en samtale med partneren din.

Nå som du har fått lest gjennom forskjellen på magefølelsen, og du enda føler det er utroskap i bildet, og sjekklista gir deg en enda sterkere følelse for dette er neste trinn; hvordan skal man gå frem i en samtale hvor utroskap er mistenkt.

Først og fremst er det viktig med en åpen dialog, og at man ikke retter harde anklager med en gang. Prøv heller å legg samtalen på en rolig og forståelig måte slik at motparten kan forstå hvorfor du føler slik du føler og hva som gjør at du føler det.

Det er viktig at begge sider får sagt sitt i en situasjon hvor følelsene ikke tar overhånd, og dersom det ikke lar seg gjøre kan det være bedre å ta samtalen i en annen dag hvor begge to er helt til stede emosjonelt.

Dersom partneren ikke erkjenner utroskap og fortsetter å nekte for at det i det hele tatt har skjedd noe, når du helt klart vet at det har skjedd andre ting kan det være greit å ta i bruk andre muligheter. Dette kan for eksempel være en løgndetektortest.

Løgndetektortest – Utroskap test

Fortsetter partneren din å nekte for noe som helst utroskap, kan det være greit å la de profesjonelle håndtere situasjonen utover. Utroskap test vil avsløre sannheten i ditt forhold. Du har gjort ditt, men det er bare så langt en kan gå. Ved bruk av en løgndetektor vil en bruke instrumenter som måler forskjellige faktorer på kroppen, det kan være hjerterytme, kroppstemperatur og bevegelse i kroppen. Det er også mulig å måle hjerneaktivitet. Ved bruken av slik en test er det mulig å få konkrete svar på det en lurer på, og dermed har man svaret man lengter etter.

Man går inn til testen med et sett av forventninger til både partneren sin og seg selv, og det kan i mange tilfeller bli enda verre enn det man hadde sett for seg. Derfor er det greit å mentalt preppe seg selv i tilfelle utfallet faller på det verste, og det viser seg at partneren har brutt tilliten mellom dere to.

Eller det motsatte kan skje og det du en gang mistenkte var utroskap, ikke var det i det hele tatt. Dette kan hjelpe å styrke forholdet mellom to parter dersom ikke all tilliten er brutt ved å gjennomføre en slik test. I mange tilfeller vil en løgndetektor test bringe et par nærmere sammen enn de var før.

Priser og bestillingskjema

Spørsmål? Kontakt oss

Utroskap test hjemme

Du mistenker utroskap, men partneren din vil ikke erkjenne det og velger å sette fokuset over på andre ting som du gjør. Dette gjør de bevisst slik at fokuset ikke blir på deres utroskap, men på andre ting som kanskje ikke du legger merke til som irriterer den andre i forholdet. Men det kan være utrolig små ting i forhold til det de gjør. Men dette er en måte å håndtere deres indre uro på, nemlig å forskyve sine egne følelser over på noen andre.

Det er derfor mulig å gjøre noen små utroskap test i hjemmet uten at de finner det ut slik at du kan være enda mer sikker på dine neste valg. Det kan være å sjekke etter atferden deres og om den har endret seg i løpet av den tiden du har mistenkt utroskap. Små forskjeller i vaner, kan ofte være tegn på de endrer seg for andre.

En annen ting som er mulig å gjøre er å sjekke mobiltelefonen eller pc’en når de ikke bruker dem. Dette må man trå varsomt med, og etterforskningen av sosiale medier på deres egen telefon eller snoking rundt deres personlige eiendeler oppfattes som å trå over på deres personlige område og kan bli mottatt veldig dårlig. Derfor er det viktig å gjøre dette veldig varsomt og ikke utsette seg selv for fare.

Det er også mulig å kjøpe inn små kameraer som man kan plassere rundt om i huset om man mistenker at partneren bringer andre personer hjem til der dere begge bor når du er borte. Dette gir deg helt eksakte bevis for en senere konfrontasjon.

Avsluttende ord

Det er mange måter en kan finne ut om sin egen partner ikke lenger holder seg til bare deg, og det er mange faktorer som spiller inn til hvilken metode en burde velge. Noen ganger er utroskapen så åpenbar at det ikke er nødvendigheter for noen tester, men andre ganger kan det være greit å utføre tester for å sjekke om mistankene faktisk stemmer. Det viktigste mellom to parter i et forhold er tillit, og det er fullt mulig å gjenopprette denne tilliten etter at man har avdekket utroskap. Forholdet er verdt å kjempe for, og alt er mulig.